Vozidlo narazilo do stromu. V obci Radoma horela sušička dreva

31.05.2008 Celý región

Vozidlo narazilo do stromu: Dnes (31.5.2008) v čase okolo 10:50 h došlo na ceste medzi obcami Domaňovce a Klčov (okr. Levoča) k smrteľnej dopravnej nehode.
40 ročný vodič zo Spišskej Novej Vsi viedol osobné auto Fiat Punto v smere od Domaňoviec na Klčov. V dôsledku nezvládnutia jednej zo zákrut vyletel s autom z cesty a narazil do stromu. Pri náraze utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vo vozidle bol sám, na zistenie požitia alkoholických nápojov mu bude odobratá krv. Popradský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia.

V obci Radoma horela sušička dreva
Radoma/Svidník 31. mája (TASR) - Rýchlym zásahom svidníckych hasičov sa podarilo uchrániť hodnoty v objeme asi milión korún (33.067,69 eura) na sušičke dreva v obci Radoma vo Svidníckom okrese, ktorú v piatok vo večerných hodinách zachvátil požiar.
Príčiny požiaru ako aj výška škôd sú predmetom vyšetrovania. Hasiči požiar lokalizovali a zlikvidovali v priebehu dvoch hodín od jeho nahlásenia. TASR o tom dnes informoval zdroj z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.
 

Vyberte región